preload preload

Brasilienexperten

Mitt namn är Benny Kvist och jag svarar på dina frågor om Brasilien. Jag har främst erfarenhet av de norra delarna i Landet av städer som Fortaleza och Natal samt flera mindre omkringliggande orter efter kusten. Jag har gjort flera resor till Brasilien och tillbringat mycket tid där, på min blogg http://www.brasilienresor.com har jag skrivit en del från min senaste resa till det stora landet i Sydamerika.

Läs mer

Lågprisexperten

Vill du ha tips på hur du sätter ihop den billigaste resan?

Jag tipsar gärna om vad du ska tänka på när du bokar billiga flygbiljetter, hotell och hyrbilar.

Läs mer

Turkietexperten

Jag heter Andreas Bard och jag älskar Turkiet och alla de resmål landet har att erbjuda. Jag har främst erfarenhet av Istanbul, Alanya, Antalya och Marmaris men kan så klart hjälpa dig med frågor gällande de flesta resmålen i Turkiet.

Så skicka dina frågor och funderingar så återkommer jag till dig här på sajten med ett så utförligt svar jag kan.

Läs mer

Maltaexperten

Johannes Larsson heter jag och är bosatt i Malta sedan januari 2012. Det som lockade mig hit var bland annat värmen, havet och företagsklimatet. De områden jag har mest erfarenhet av är Saint Julians och Sliema, men vet så klart rätt mycket om ön i allmänhet. Undrar du över goda restauranger? Bästa stränderna? Utelivet? Jag hjälper till att besvara så mycket jag kan.

Läs mer