preload preload

Londonexperten

Jag heter Clara Springfeldt och bor och studerar i London. Det jag gillar bäst med London är att det alltid händer något, människorna är väldigt öppna och trevliga och det är en vacker stad. Ställ dina frågor till mig om transport, aktiviteter, fotboll, pubar och restauranger.

Läs mer

Lågprisexperten

Vill du ha tips på hur du sätter ihop den billigaste resan?

Jag tipsar gärna om vad du ska tänka på när du bokar billiga flygbiljetter, hotell och hyrbilar.

Läs mer

Brasilienexperten

Mitt namn är Benny Kvist och jag svarar på dina frågor om Brasilien. Jag har främst erfarenhet av de norra delarna i Landet av städer som Fortaleza och Natal samt flera mindre omkringliggande orter efter kusten. Jag har gjort flera resor till Brasilien och tillbringat mycket tid där, på min blogg http://www.brasilienresor.com har jag skrivit en del från min senaste resa till det stora landet i Sydamerika.

Läs mer

Maltaexperten

Johannes Larsson heter jag och är bosatt i Malta sedan januari 2012. Det som lockade mig hit var bland annat värmen, havet och företagsklimatet. De områden jag har mest erfarenhet av är Saint Julians och Sliema, men vet så klart rätt mycket om ön i allmänhet. Undrar du över goda restauranger? Bästa stränderna? Utelivet? Jag hjälper till att besvara så mycket jag kan.

Läs mer